Collage de sort

Avui sento que he de parlar de la sort, de la sort que tinc i que he tingut. He de parlar de la sort de poder compartir cafès i pastissos de tarda-vespre amb el Miguel; de tenir una segona casa barcelonina feta d’Iris i Davide, i la seva senzillesa i la seva alegria i els seu fer acollidor; tinc sort de tenir una estrella que volta pel món -c’est mon étoile, mon petite grande étoile- i que sempre ocupa un lloc mai massa gran del meu cor, que m’acompanya malgrat totes les distàncies; tinc sort d’haver compartit anys d’esplai i de local del Víctor i d’haver crescut entre grups i activitats i algunes estones de nervis i alguns dies de glòria; tinc sort de tenir trossos de cor escampats pel món: de Londres a Senegal i Costa Rica, passant per Alemanya, per Bèlgica, per Canàries, per ses Illes, per València, per Madrid, per Valladolid i per Galícia. Tinc sort d’haver trobat i continuar-me trobant aus de vent que mai passen massa de pressa i que sempre deixen algun aprenentatge com a record; d’haver sabut apreciar la importància d’unes disculpes -que, pel què es veu, mai arriben a destemps- que s’endugueren una vella espina que semblava que m’acompanyaria durant tota la vida.

Per tots aquests trossos de cor que m’han anat acompanyant i m’acompanyen en el camí, per tots aquells que m’han tocat des de Terrassa o des de qualsevol altra punta de món, per tots aquells que viatgen amb mi malgrat totes les distàncies, per tots plegats, mai em sabré prou digna de tanta sort.

Quant a annamassalle

Amateur en mil coses de la vida: el teatre, la música, la literatura i apassionada per totes elles. Surto de la generació del naranjito (l\'any 82) i començo a descobrir món... i creixo i descobreixo que tot està fet de petites coses: les relacions, el dia a dia, la quotidianitat sempre rutinària i sorprenent a la vegada. Finalment intento portar a terme aquest projecte de bloc, on vull assajar les meves primeres fotografies literàries d\'alguns racons quotidians.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.