Warhol o les femmes fatales de Londres

Què fan dues Anna’s a retrobades a Londres durant quasi quatre dies -a part de passejar per Portobelo; passar del Kensington al Hyde Park i perdre’s per una Winter Wonderland importada de München, i arribar-se fins al Royal City Centre per veure un espectacle de dansa oriental; i quedar amb la Raquel, i sopar Goulash o patates [o goulash i patates]; i mirar mil fotos de grans experiències, i comentar documentals fets i documentals per fer; i adormir-se veient a la pantalla una obra de teatre viscuda i imaginada; i visitar la British Library i la Universitat de SOAS i passejar-se per Covent Garden i gratificar uns violinistes que, a part de virtuosos demostraven tenir sentit de l’humor; i compartir una amanida amb formatge de feta, i arribar a casa i menjar restes del sopar anterior i paninis improvisats; i agafar les guitarres i tocar v(b)elles cançons; i anar al teatre a veure  Piaf, el  musical,  amb entrades de primera rebaixades a més de la meitat i reservades per la mateixa Rogers-?

 

A part de tot això,  dues Anna’s  tornen  a  reviure complicitats  i  a  compartir experiències i records i nostàlgies, i esperances i pors i, sobretot molta estimació i l’alegria de saber-se sempre ben acompanyades malgrat totes les distàncies de l’espai i el temps. I també Warhol, i també la imatge de dues femmes fatales d’un còmic que encara resta per escriure.

Quant a annamassalle

Amateur en mil coses de la vida: el teatre, la música, la literatura i apassionada per totes elles. Surto de la generació del naranjito (l\'any 82) i començo a descobrir món... i creixo i descobreixo que tot està fet de petites coses: les relacions, el dia a dia, la quotidianitat sempre rutinària i sorprenent a la vegada. Finalment intento portar a terme aquest projecte de bloc, on vull assajar les meves primeres fotografies literàries d\'alguns racons quotidians.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Warhol o les femmes fatales de Londres

 1. Guillem diu:

  Apa, lladra, que no t’ho devies passar bé ni res… M’agrada llegir-te així de feliç. Dissabte et truco a veure com va amb els monstres 😉

 2. doncs potser aquest anglès de les frases fetes de la resta de països podria esdevenir una nova mena d’esperanto; si més no, permet apropar les diferents cultures d’aquelles persones que són fora de casa. I no ho oblidem, fer uns somriures, quelcom absolutament sa i necessari.

  mentre feia el bloc aquell dia recordava una mítica cançó de La Trinca, que deia:

  *
  Vaja un embolic, jo t’ho dic,
  *
  coses de l’idioma;
  *
  un senyor petit i eixerit
  *
  de Santa Coloma
  *
  vol anar a Madrid decidit:
  *
  s’ha de viatjar.
  *
  Però el pobre home
  *
  fa temps que ha perdut
  *
  el costum de parlar en castellà.

  *
  Si vol dir que el cotxe li fa figa,
  *
  ha de dir que el cotxe ” le hace higo “.
  *
  I si li fa un pet com una gla,
  *
  ” hace un pedo como una bellota,
  *
  señor, eso rai “.
  *
  Com que l’home és un somia truites,
  *
  senyors meus, és un ” sueña tortillas “.
  *
  Ell es pensa que és bufar i fer ampolles.
  *
  I se’n diu: ” soplar y hacer botellas,
  *
  señor, eso rai “.

  *
  Vaja un embolic, jo t’ho dic,
  *
  coses de l’idioma …

  *
  Talment hi ha per llogar-hi cadires,
  *
  vull dir que ” hay para alquilar sillas “.
  *
  El pobre home treu foc pels queixals,
  *
  i és que ” saca fuego por las muelas,
  *
  señor, eso rai “.
  *
  S’ho romia i pensa: ull viu !
  *
  que en castellà se’n diu: ” ¡ ojo vivo ! “
  *
  i per fi se’n va a escampar la boira,
  *
  vull dir que se’n va a ” esparcir la niebla,
  *
  señor, eso rai “.

  *
  Vaja un embolic, jo t’ho dic,
  *
  coses de l’idioma …

  *
  I com veieu, no hi ha res en català
  *
  que no es pugui traduir al castellà. Olé !

  el link aquí:

  http://www.youtube.com/watch?v=yZGjUe9UcS8

  salut!

Els comentaris estan tancats.