Economia sociològica

De per què els sociòlegs han de saber economia o els economistes sociologia en tinc una raó, en forma d’exemplar entre les mans. Què mou la gent a actuar? I… què mou la gent a actuar en societat? Steven D. Levitt i StephenJ. Dubner cooperen per presentar un bon llibre ple de bones respostes. Es tracta d’un llibre d’aquells que es llegeixen ràpidament, però que desvetllen els interrogants de manera suggerent, provocadora, tot incitant a la reflexió.

Economia freak, és una bona manera de posar un mirall a la societat per intentar trobar-hi aquelles dinàmiques que, de tant evidents, solem passar per alt, tot formant-nos una idea parcial i poc ajustada dels "quès", els "per quès" i els "coms" de la societat. Algun atractiu hi trobarà, també, el lector de novel·la negra: per enganxar un trampós, primer cal aprendre a pensar com un trampós.

Quant a annamassalle

Amateur en mil coses de la vida: el teatre, la música, la literatura i apassionada per totes elles. Surto de la generació del naranjito (l\'any 82) i començo a descobrir món... i creixo i descobreixo que tot està fet de petites coses: les relacions, el dia a dia, la quotidianitat sempre rutinària i sorprenent a la vegada. Finalment intento portar a terme aquest projecte de bloc, on vull assajar les meves primeres fotografies literàries d\'alguns racons quotidians.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Economia sociològica

 1. snake diu:

  Porto més d’un any darrere d’aquest llibre! Un amic meu, que és economista, me n’havia parlat però es resisteix a prestar-me’l! Ara que s’apropa el Nadal, és el moment de fer llista de llibres…

 2. sembla un llibre interessant.

  respecte al de Steiner; és una conferència al Nexus Instituut de Tilburg; però no ho sé si fou la que donà a BCN.

  sento haver estat tan perdut.

  respecte al que deies d’Aloma; espero poder comentar en breu quanla vegi; que a més, l’Anna, que fa de Maria -guanaydora del butaca per la Caputxeta Vermella de Boscos Endins- és col·lega.

  vei’ que anà molt bé la “reentré” al teatre.

  acabo de descobrir que la setmana vinent ens visita l’Ismael!!!

  vagi bé.

  petons

Els comentaris estan tancats.